< Categorie algemeen

Omgaan met emoties in gesprekken

Lastige gesprekken verhelderd en geoefend

Het komt vaak voor: het moeten voeren van een gesprek waarvan je weet dat dit de nodige emoties zal oproepen. We zien hier tegenop, stellen het uit of verkleinen tijdens het gesprek alles wat mogelijk de relatie verstoren kan.

Het effectief  leren omgaan met dit soort herkenbare situaties bieden wij aan in een 4 uur durende workshop.

Deze workshop belicht zowel een heldere, doeltreffende theorie maar vooral ook  praktijkoefening in het aangaan van deze gesprekken opdat de regie in het gesprek bij de beroepskracht blijft, de emotie niet escaleert en de relatie zo min mogelijk verstoord wordt.

Uitgangspunt is helderheid en praktische handvatten bieden waarop dynamiek binnen de communicatie herkend en beïnvloed kan worden. Voor de praktijkoefening, geldt: Wat er vandaag wordt geleerd is morgen te gebruiken! Ook zal het persoonlijk  non-verbaal gedrag van de cursisten aandacht krijgen aangezien dit cruciaal is  voor de mate waarin een gesprek effectief zal verlopen.

 

Deze workshop is geschikt voor

  • het direct effectiever leren voeren van lastige gesprekken via doeltreffende, heldere inzichten over dynamiek gecombineerd met praktijkoefening

  • alle beroepskrachten die regelmatig puzzelen in de balans tussen het willen bewaren van de harmonie in de relatie naast het ook moeten brengen van lastig en emotionerend nieuws e/o het leren grenzen stellen aan geëmotioneerd gedrag.


Gegevens

WORKSHOP

Tijdsduur:
1 dagdeel

Aantal groepsleden:
8 personen

Kosten training:
€ 595,-   per groep

de prijs is BTW-vrij en inclusief lesmateriaal 

Alle kosten zijn inclusief telefonisch voorgesprek, voorbereiding en reiskosten.

Data worden in overleg vastgesteld en kunnen plaatsvinden in onze trainingsruimte in Amsterdam of bij u op locatie.

man onder auto sleutelen.jpg

Interesse?

Voor informatie en inschrijving