< Categorie Zorg

Reageren op emoties van cliënten

Regieprofiel

Voor alle beroepskrachten binnen de medische sector

Naast onze workshop over dit onderwerp, hebben we ook een Regieprofiel hierover voor u klaarliggen. Dit regieprofiel betrekt kijkers op een laagdrempelige manier tot meedenken en meedoen, zonder dat zij zelf “op het toneel” moeten gaan staan. Uitgangspunt is verkenning van de vaardigheden in het aangaan van gesprekken met geëmotioneerde cliënten opdat de regie in het gesprek bij de beroepskracht blijft, de emotie niet escaleert en de relatie zo min mogelijk verstoord wordt.

Regieprofiel

In de werkvorm Regieprofiel spelen twee trainer-Acteurs een herkenbare (praktijk)situatie. Deelnemers die als publiek deze situatie hebben gezien kunnen erna suggesties doen om de trainingsacteurs steeds opnieuw andere acties te laten spelen zodat het verloop van bepaalde delen binnen de scène verandert. De trainer-Acteurs dragen zorg ervoor dat dit gebeurt in lijn met de richting die u als opdrachtgever hebt bepaald.

De scene van het  Regieprofiel ligt al in basis al bij ons klaar. U hoeft het nog alleen maar “ïn te kleuren” met zaken die specifiek zijn voor uw werkcultuur. Uiteraard helpen we daarbij.

Het Regieprofiel is vooral geschikt om  

  • de effectiviteit van gedrag te vergroten e/o inhoud ter discussie te stellen, eigen te maken of te implementeren

  • grote én kleinere groepen te bereiken

  • een laagdrempelige, humoristische, actieve werkvorm te bieden die ook veilig moet zijn.

Gegevens

REGIEPROFIEL

Tijdsduur:
1 dagdeel

Aantal groepsleden:
maximaal 12

Kosten workshop 1 dagdeel:
€ 800,- per groep
Voor grotere groepen e/o
specifieke wensen: neem contact met ons op

de prijs is BTW-vrij en inclusief lesmateriaal

U betaalt voor twee ervaren trainer-Acteurs, en het op uw organisatie afstemmen en  speelklaar maken van het Regieprofiel

eduact4_meisjeslachen_g.png

Interesse?

Voor informatie en inschrijving