Geschiedenis

In 1998 is Dubbel E Acteerservice BV gestart met het verzorgen van de praktijkgerichte ‘Opleiding tot Trainingsacteur’.  Deze opleiding ontwikkelde zich tot een gerenommeerde landelijke post-HBO-opleiding en is, als enige in Nederland, CPION-gecertificeerd.

De behoefte aan meer kwalitatieve na- en bijscholing, vragen vanuit de markt om advisering en maatwerkprogramma’s leidde in 2008 tot de oprichting van Edu-Act BV als werkmaatschappij van Dubbel E Acteerservice.

Edu-Act BV werkt vanaf het begin met de overtuiging een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de bekwaamheid van professionals op het gebied van interactief leren via acteerswerkvormen.

Het cursusaanbod en andere activiteiten zijn in de loop van de tijd met succes uitgebreid. Naast opleidingen, workshops en cursussen is de ontwikkeling en advisering over interactief leren in trainingen  een belangrijke activiteit van Edu-Act.

De laatste jaren vinden ook een flink aantal maatwerktrainingen  hun weg naar de markt. Het resultaat heeft geleid tot zeer  tevreden opdrachtgevers binnen zowel de profit- als nonprofitsector, en voor de toekomst handhaaft Edu-Act dit als norm.