Edu-Act, in het kort:

Edu-Act is gespecialiseerd in het interactief leren via trainingsacteurs. Door jarenlange professionele ervaring en opgebouwde vakkennis is Edu-Act uitgegroeid tot allround aanbieder van kennis en kunde rondom deze succesvolle wijze van leren-door-doen. Edu-Act draagt graag deze specifieke vorm van leren over aan alle organisaties, bedrijven en sectoren die de meerwaarde van praktijkoefening naast theorie erkennen.

Edu-Act is voortgekomen uit Dubbel E Acteerservice BV en zij bestaan sinds 2008 als 2 zusterorganisaties naast elkaar. 

eduact4_juich_b.png

Wat bieden wij?

 

Trainingen voor profit- en non-profitsector

Ontwikkelde, interactieve trainingen, workshops en cursussen die ingezet kunnen worden binnen diverse beroepsgroepen zoals onderwijs, bedrijfsleven, zorg en wetshandhaving.  Interactieve trainingen die bruikbaar zijn voor alle beroepsgroepen zijn te vinden onder Algemene Vaardigheden. 

 

Trainingsprofielen/doorontwikkeling

Ontwikkeling van interactieve leertrajecten en trainingen vanuit bestaande trainingsprofielen. Deze profielen liggen als basistraining bij ons klaar en bieden de  mogelijkheid om "ingevuld" of door- ontwikkeld te worden in lijn met de wensen en cultuur van de opdrachtgever. Snel en toch maatpas ontstaat hierdoor een uniek programma. 

 

From scratch: Ontwikkeling maatwerk

Natuurlijk doet Edu-Act ook aan totaal-ontwikkeling: Startend vanaf 0  bouwen wij in nauw overleg met de opdrachtgever interactieve maatwerktrainingen waarin alle leerwensen en relevante factoren als beginsituatie, doelgroep,  groepsgrootte, leerdoelstelling, borging en evt theoretische ondersteuning meegenomen zal worden. 

 

Advies

Trainingsservice voor advies, oefening en (praktische) ondersteuning om de al bestaande trainingen interactiever, speelser en levendiger te maken.

 

Professioneel netwerk

Edu-Act werkt samen met verschillende professionals en maakt gebruik van een uitgebreid professioneel netwerk in de wereld van interactief leren en interactieve trainingen. Edu-Act heeft zo de meerwaarde van diverse experts binnen handbereik.

 

Hoe doen we dat?

 

Bij Edu-Act staat leren door te doen centraal. Door gedegen oriëntatie op werkveld èn praktijk sluiten onze activiteiten en ontwikkelproducten nauwkeurig aan op de ervaringen en leerwensen van deelnemers en opdrachtgevers.

Deze gerichte aanpak in combinatie met persoonlijke benadering leiden tot resultaten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. 

Met TrainERacteurs

De meeste van onze trainingen worden uitgevoerd door ervaren, professionele trainERacteurs. Dit zijn als het ware begeleiders die  "trainer-en acteur-in-1"zijn.  In beide expertises zijn ze professioneel geschoold en in de combinatie ervan ruim ervaren.

Naast een kostentechnisch voordeel tov het inhuren van een  losse trainer naast een losse acteur, heeft de TrainERacteur de unieke mogelijkheid op welk moment dan ook inzichten te vergroten door  interactieve oefening te bieden op de didactisch  juiste momenten.

Een TrainERacteur is aangezien deze zelfstandig met een groep werkt verantwoordelijk voor het proces en het resultaat.

 

Waar doen we dat?

 

Edu-Act is gevestigd in Amsterdam op 10 min loopafstand van het Amstelstation en beschikt over een eigen lesruimten. Werkzaamheden kunnen uiteraard op verzoek ook in-company uitgevoerd worden.