(Vanwege technische redenen zijn de workshops die recentelijk verplaatst zijn naar deze site van Dubbel E Acteerservice nog voorzien van het logo  en navigatiebalk van Edu-Act, onze zusterorganisatie  waar tot voor kort de workshops ondergebracht waren. Dit wordt zsm gecorrigeerd) 

 

Introductieworkshop Trainingsacteren

(vanwege technische redenen zijn de workshops die recentelijk verplaatst zijn naar deze site van Dubbel E Acteerservice nog voorzien van het logo  en navigatiebalk van Edu-Act, onze zusterorganisatie  waar tot voor kort de workshops ondergebracht waren. Dit wordt zsm gecorrigeerd) 

Docent

Floris van Hall 

Duur

1 dag

Doelgroep

Acteurs of andere geïnteresseerden die willen onderzoeken of het vak van trainingsacteur iets voor ze is, trainers die meer willen weten over trainingsacteren.

Inhoud

Aan de hand van praktische oefeningen en rollenspelsimulaties ervaar je op deze dag wat het is om trainingacteur te zijn en wat er allemaal komt kijken bij het uitoefenen van het vak Trainingsacteren.

Data

2018:

Wo 21 februari 2018

Do 22 maart 2018

Do 24 mei 2018

do 12 juli 2018

 

 

Locatie

Willem Beukelsstraat 32, 1097 CT Amsterdam

Kosten:

€ 165,- p.p. BTW vrij

LET OP:         Als je je met iemand anders aanmeldt, is het € 150,- p.p.  BTW vrij
Ben je na deze workshop geïnteresseerd geraakt om de “Opleiding Trainingsacteur” te volgen? Bij gebleken geschiktheid krijg je bij aanmelding hierbij de prijs van deze Introductieworkshop (  € 165,- ) retour. Voor informatie en voorwaarden kijk op “Opleiding Trainingsacteur”.

Interesse / Vragen / Inschrijven?

Bel of mail

Dubbel E acteerservice BV/ 020 488 49 17 /ee@acteerservice.nl

 

Reviews

 

Waardering op Springest, beoordelingssite www.springest.nl

 

9 Springest beoordeling

"Inhoudelijk konden we gauw de diepte in; veiligheid die geboden werd om te oefenen vs de theoretische achtergrond wisselden elkaar prettig af. 

Voor een introductiecursus meer dan verwacht, duidelijk beeld gekregen wat de rol van trainingsacteur in de praktijk betekent en kan betekenen!" - 2016

Joosje Bruijnen-van Wijck

Poortwachter/ integraal klantmanager/jobwachter bij Optimisd,intergemeentelijke sociale dienst

 

 

9,5 Springest Beoordeling

"Een fantastische Orientatiedag. Floris van Hall maakt in 1 dag een dwarsdoorsnede van het vak van de acteur als Trainingsacteur. Vanaf de start met het inzichtelijk maken van het geven van feedback, via praktijksimulaties, acteer emotie-schakel opdrachten tot het spelen vanuit het model van de Roos van Leary is deze dag op zichzelf al een afgeronde training en doet uitzien naar de totale beroepsopleiding Trainingsacteren door Miranda Dros bij Edu-Act - kenniscentrum voor interactief leren - (www.edu-act.nl)" 

Marja Olff 2015