Waarom Edu-Act?


Gecertificeerd

Edu-Act is gecertificeerd - CRKBO Geregistreerde instelling

Edu-Act is gecertificeerd bij CPION, Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. De centrale organisatie voor het toetsen, diplomeren en registreren van postinitiële opleidingen

Kwaliteit

Edu-Act garandeert kwaliteit. Al het aanbod wordt geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Edu-Act is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en voldoet daarmee aan Europese richtlijnen voor kwaliteit. De opleidingen zijn al vaak verzorgd en worden door vele deelnemers als uitstekend beoordeeld.


Toegankelijk

Edu-Act is laagdrempelig, deskundig en kiest voor een persoonlijke benadering.

Betaalbaar

Edu-Act hanteert scherpe tarieven. De genoemde prijzen zijn all-in zonder extra locatie-, lunch- arrangement- of materiaalkosten. Edu-Act is niet BTW-plichtig en hoeft deze dus ook niet in rekening te brengen. 


Flexibel

Edu-Act past in overleg data, locatie, lesfrequentie en tijden aan. Specifieke vaardigheden of competenties kunnen worden ingepast.

Docenten/Trainers

Edu-Act heeft docenten en trainers in vaste dienst of maakt gebruik van een selecte groep gekwalificeerde professionals. Allen zijn zowel didactisch als vakinhoudelijk geschoold en hebben veel ervaring met interactief leren via trainingsacteren en traineracteren in theorie en praktijk.


Bereikbaar

Edu-Act is gevestigd in Amsterdam op 10 min loopafstand van Amstelstation.

Samenwerkingspartners

Edu-Act werkt samen met instituten die andere specialismen hebben. Deskundige partners zijn o.a. werkzaam in organisatie-advies en projectmanagement. Edu-Act kan dus ook op deze gebieden verder helpen.