(Vanwege technische redenen zijn de workshops die recentelijk verplaatst zijn naar deze site van Dubbel E Acteerservice nog voorzien van het logo  en navigatiebalk van Edu-Act, onze zusterorganisatie  waar tot voor kort de workshops ondergebracht waren. Dit wordt zsm gecorrigeerd) 

 

Wat er weegt: Perspectief bij feedbackvaardigheden

Workshop voor trainingsacteurs

Docent: Marijke Westerbeek

 

Duur:

4 uur  

 

Inhoud:

Bewogen worden, bewogen zijn, het zijn bekende uitdrukkingen, maar dat het bewegen de basisuitdrukking is van leven, daar staat bijna niemand bij stil. Hoe en waar ons leven vervolgens in ons “weegt” is letterlijk te zien, en geeft een heel concreet beeld voor feedback.

In deze workshop gaan we met dit soort (be)weging aan de slag en op zoek naar wat "van gewicht" is. Nee, je schoenen hoeven niet uit en het is dus geen dansworkshop. Gebaseerd op elementen uit het bewegingsclassificatiesysteem van Rudolf Laban hoop ik jullie te inspireren door het volgende aan de orde te laten komen:

  • Beweging, waar begint en eindigt dat?
  • Beweging als informatiedrager
  • Beweging leren herkennen en benoemen
  • Van registratie naar feedback

 

Data en locatie:

2018

  • vrijdag 5 januari van 10-14 uur
  • vrijdag 16 maart van 10-14 uur
  • dinsdag 15 mei van 9-13 uur
  • (groepen vanaf 4 personen kunnen volgens afspraak de workshop plannen) 

 

Locatie: 

Willem Beukelsstraat 32, 1097 CT Amsterdam

 

Kosten:

€ 125 ,- p.p. BTW vrij

 LET OP: met iemand anders aanmeldt, is het € 110 ,- p.p.  BTW vrij

  

Interesse / Vragen / Inschrijven?

Bel of mail: Dubbel E Acteerservice  / 020 488 49 17 /  ee@acteerservice.nl

 

Reviews:


Marie-Christine Op den Kelder
Trainingsacteur, theater & yogadocent, productieleider
15 augustus 2017
Marijke is een enorm ervaren trainer/trainingsacteur die heel goed kan kijken en benoemen wat ze ziet. Vol passie neemt ze iedereen mee om meer handvatten te verzamelen als trainingsacteur. Een eye opener! In de cursus "Wat er weegt" bij DubbelE zomeraanbod hangt ze haar ervaring op aan de methode van Laban. Thuiskomen en een waardevolle nieuwe weg om in te slaan voor mij!


Arjen Arnoldussen
Freelance actor and director
2 augustus 2017
Ontzettend leuke en inspirerende workshop gevolgd bij Dubbel E onder leiding van Marijke. Ze liet ons adhv Rudolf Laban zien en ervaren hoe je feedback kan geven door te letten op 'wat er weegt' in iemands fysiek. Echt een aanrader!