Emoties (en weerstand) Hoezo?!!

LEREN EN OEFENEN MET ASPECTEN VAN TA, NON-VERBAAL GEDRAG EN NEUROPSYCHOLOGIE

Workshop voor trainingsacteurs

Docent: Marijke Westerbeek

 

Duur: 

1 middag of ochtend van 4 uur.

Doelgroep

Trainingsacteurs die hun kennis willen vergroten  en verdiepen over hoe en waardoor emoties tussen mensen ontstaan, in welke subtiele en diverse vormen deze zich manifesteren binnen non-verbaal gedrag, hoe deze te herkennen, te verwoorden naast deze geloofwaardig en gefundeerd in te zetten binnen spel.

 

Inhoud:

In deze workshop leer je als trainingsacteur verdergaand zicht te krijgen op hoe en waarom emoties zich kunnen manifesteren binnen - met name -  non-verbale communicatie en hoe deze herkent en benoemd kunnen worden.  Ook wordt binnen rollenspelen de emotionele dynamiek geanalyseerd en geoefend, waarbij de bovengenoemde non-verbale kennis een grote rol zal spelen. Deze workshop werkt vanuit een combinatie van elementen uit de Transactionele Analyse, neuropsychologie en uit een van de bewegingsclassificeringen van Rudolf Laban . 

Wil je als trainingsacteur zowel je spel als feedback verbeteren door emoties meer gefundeerd te kunnen inzetten, deze subtieler te kunnen spelen door verdergaand zicht op  non-verbaliteit, meer keuzes in lichaamstaal en de verwoording ervan daarbij te ontwikkelen?  Dan is deze workshop wat voor jou.  

.

Data en locatie:

2017:

  • dinsdag 18 juli van 13 tot 17 uur
  • vrijdag 29 september van 10 tot 14 uur
  • woensdag 13 december van 13 - 17 uur
  • (groepen vanaf 4 personen kunnen in overleg de datum plannen)

 

Locatie: 

Willem Beukelsstraat 32, 1097 CT Amsterdam

 

Kosten:

€ 125,- p.p. BTW vrij

LET OP: Als je je met iemand anders aanmeldt, is het€ 110,- p.p.  BTW vrij

 

Interesse / Vragen / Inschrijven?

Bel of mail: Edu-Act B.V. 020 - 684 65 20 / 020 488 49 17 /  

 

Review

Emoties?! Weerstand?! Lichaamstaal?!

Vanmiddag bel ik voor het eerst aan bij Dubbel E Acteerservice/ Edu-Act voor de workshop ‘Emoties (en weerstand) Hoezo?!!’, bij Marijke Westerbeek.
Even later is er kennismakingskoffie met lekkers en inventarisatie van verwachtingen.
Eerst legt Marijke uit hoe emoties vertaald worden in lichaamstaal, o.a. vanuit de Transactionele Analyse. Door gerichte oefeningen en wederzijdse feedbackwordt voor mij gaandeweg duidelijker HOE HET WERKT. Waar zit de spanning in het lijf? Wat voor intenties worden steeds beter zichtbaar? En vanuit welke behoeften? Wat het bij mij oproept komt ook aan de orde en hoe dat zich ook weer vertaalt in mijn lichaamstaal.
Deze workshop is een absolute aanrader voor wie meer wil weten over de achtergronden van non-verbale communicatie.
‘Marijke, dank je wel!’ zeggen zowel de Ouder- als de Kinderstemmen nu in mij. En mijn Volwassene? Die blijft gewoon stug doorgaan met bemiddelen tussen die twee want ook  voor trainingsacteurs is niets menselijks vreemd…

Marieke 2016
trainingsacteur