Welkom bij Edu-Act, platform voor interactief leren.

Edu-Act is gespecialiseerd in het interactief leren via trainingsacteurs.  Door jarenlange professionele ervaring en opgebouwde vakkennis is Edu-Act uitgegroeid tot allround aanbieder van kennis en kunde rondom deze succesvolle wijze van leren-door-doen. 

Wat bieden wij?

trainingen voor  profit- en non-profitsector   |  doorontwikkeling trainingsprofielen   |  platform  scholing trainingsacteren  |  advies    professioneel netwerk
                         

Edu-Act wil graag deze specifieke vorm van interactief leren overdragen en doet dit in de vorm van

trainingen voor profit- en non-profitsector:

Ook biedt Edu-Act ontwikkelde, interactieve trainingen, workshops en cursussen aan die ingezet kunnen worden binnen diverse beroepsgroepen zoals onderwijs, bedrijfsleven, zorg en geüniformeerde diensten. .

trainingsprofielen/doorontwikkeling:

Nieuw is onze ontwikkeling van interactieve leertrajecten en trainingen vanuit profielen. Deze profielen  liggen als basistraining bij ons klaar en bieden de  mogelijkheid om "ingevuld" of door- ontwikkeld te worden in lijn met de wensen en cultuur van de opdrachtgever. Snel en toch maatpas ontstaat hierdoor een uniek programma. 

platform scholing trainingsacteren:

Edu-act biedt praktijkgerichte opleidingen, cursussen en workshops, met onderwerpen die raken aan  alle aspecten van trainingsacteren.  Dit aanbod wordt gegeven op diverse niveaus en is per doelgroep afgestemd op trainingsacteurs, trainers, overige communicatieprofessionals, maar ook geïnteresseerden.

advies:

De dienstverlening van Edu-Act omvat verder een Trainingsservice voor advies, oefening en (praktische) ondersteuning om uw bestaande trainingen interactiever, speelser en levendiger te maken.

professioneel netwerk:

Edu-Act werkt samen met verschillende professionals en maakt gebruik van een uitgebreid professioneel netwerk in de wereld van interactief leren en interactieve trainingen. Edu-Act heeft zo de meerwaarde van diverse experts binnen handbereik.

Hoe doen we dat?

 

Bij Edu-Act staat leren door te doen centraal. Door gedegen oriëntatie op werkveld èn praktijk sluiten onze activiteiten en ontwikkelproducten nauwkeurig aan op de ervaringen en leerwensen van deelnemers en opdrachtgevers.

Deze gerichte aanpak in combinatie met persoonlijke benadering leiden tot resultaten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. 

 

Waar doen we dat?

 

Edu-Act is gevestigd in Amsterdam op 10 min loopafstand van het Amstelstation en beschikt over een eigen leslokaal. Werkzaamheden kunnen uiteraard op verzoek ook in-company uitgevoerd worden.