< Categorie Bedrijfsleven

Integriteit

Workshop

Integriteit is een heet hangijzer in deze tijd. Want wat is integriteit? Wanneer is een medewerker of een ambtenaar integer en wanneer niet? Wanneer is er sprake van corruptie? Wanneer is het frauduleus gedrag? En wanneer is het gewoon een vriendendienst?

Job en chr Moet toch kunnen.jpg

“Integriteit is ook maar een mening…

‘N SERIEUZE WORKSHOP MET HUMOR

In deze workshop onderzoeken we wat integriteit betekent. Aan de hand van het spelen van een aantal herkenbare scènes door 2 trainer-acteurs mogen de deelnemers zich als regisseur bemoeien met de scènes en dus met de inhoud en het spel van de acteurs. Zo ontstaat er dialoog en discussie over wat integriteit nou eigenlijk is en hoe er mee om te gaan op de werkvloer.

De ervaring laat zien, dat het onderwerp integriteit door de meeste mensen anders ervaren wordt en dat maakt dat deze workshop bij uitstek het middel is om eens goed met elkaar over dit onderwerp in gesprek te gaan.

Na afloop van de workshop weten de deelnemers hoe complex dit onderwerp is, hebben zij ervaringen en meningen met collega's gedeeld en wordt er op de werkvloer bewuster met integriteit om gegaan.

Gegevens

WORKSHOP

Tijdsduur:
1,5 tot 3 uur

Aantal groepsleden:
10 tot 100 personen

Kosten workshop:
Afhankelijk van gewenste tijdsduur, groepsgrootte etc., brengen we graag een offerte voor u uit

de prijs is BTW-vrij en inclusief lesmateriaal

U betaalt voor twee ervaren trainer-Acteurs, en het op uw organisatie afstemmen en  speelklaar maken van deze workshop

eduact4_meisjeslachen_g.png

Interesse?

Voor informatie en inschrijving